Voor nieuwbouwprojecten kunnen we uw plannen op maat vormgeven. Natuurlijk verzorgen we de gehele bouw van begin tot eind. Van vergunningaanvraag tot aan eindcontroles; wij regelen het voor je!


Nieuwbouw Oldemarkt

Met onze partner Toeck Ontwikkelaars deden we de bouw van een vrijstaande woning en twee 2-onder-1-kap woningen aan de Rietzanger in Oldemarkt.
    

Wonen in de Lindewijk

Dagpauwoog impressieWonen in de Lindewijk is meer dan genieten: we bouwden 2 vrijstaande woningen en 2 half-vrijstaande woningen in de Lindewijk in Wolvega (Bekijk de folder)

Samenwerking in ‘Woonteam-Nederland’

We werken samen met collega aannemers in Woonteam , een samenwerkingsverband waarbij we gebruik maken van elkaars kennis en ervaringen. Een voorbeeld van wat daarin allemaal mogelijk is:

Brussel 01DublinGlasgow 01WembleyTurijn 01 licht
Montreal 01MoskouPeking 01Stockholm 01Rome 02 uitgebr
Porto 02Rome 01 uitgebr

Kijk ook maar eens op de website


Wonen in de Lindewijk (2)

“Iets anders dan anders.”, de opdracht van deze familie was geen standaardklus, maar een uitdaging waarin allerlei nieuwe technieken zijn toegepast. Het resultaat is te bewonderen in de Lindewijk in Wolvega. Samen met de opdrachtgever zijn we hier best trots op.


Nieuwbouw European Aerosols

European Aerosols wilde graag een uitbreiding van haar opslagmogelijkheden voor de vestiging in Wolvega. Daarvoor werd grond aangekocht vlakbij de bestaande fabriek in Wolvega. We zijn er erg trots op dat we deze grote klus mogen klaren voor deze trouwe klant. Vertrouwen wat we in de loop van onze samenwerking hebben opgebouwd, resulteert in het hoofd-aannemerschap van deze nieuwbouw.


Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u? Neem even contact met ons op.

Scroll naar boven