Nieuwbouw

Voor nieuwbouwprojecten kunnen we uw plannen op maat vormgeven. Natuurlijk verzorgen we de gehele bouw van begin tot eind. Van vergunningaanvraag tot aan eindcontroles; A van der Wal BV regelt het!


oldemarkt1

Nieuwbouw Oldemarkt

Met onze partner Toeck Ontwikkelaars zijn we de bouw van een vrijstaande woning en twee 2-onder-1-kapwoningen aan het voorbereiden aan de Rietzanger in Oldemarkt.  De woningen zijn al verkocht.

Info vrijstaand

Info half vrijstaand

oldemarkt2  oldemarkt4  oldemarkt6

 

Dagpauwoog impressie

Wonen in de Lindewijk is meer dan genieten

2 vrijstaande woningen en 2 half-vrijstaande woningen in de Lindewijk in Wolvega

(Bekijk de folder)

 

Samenwerking in 'Woonteam-Nederland'

We werken samen met collega aannemers in Woonteam woonteam, een samenwerkingsverband waarbij we gebruik maken van elkaars kennis en ervaringen. Een voorbeeld van wat daarin allemaal mogelijk is:

Brussel 01 Dublin Glasgow 01
Montreal 01 Moskou Peking 01
Porto 02 Rome 01 uitgebr Rome 02 uitgebr
 Stockholm 01  Turijn 01 licht  Wembley

Kijk ook maar eens op www.woonteam.nl


Nieuwbouw Lindewijk

"Iets anders dan anders.", de opdracht van deze familie was geen standaardklus, maar een uitdaging waarin allerlei nieuwe technieken zijn toegepast. Het resultaat is te bewonderen in de Lindewijk in Wolvega. Samen met de opdrachtgever zijn we hier best trots op.

schraa05schraa03schraa04

Een sfeerbeeld:
 


 Nieuwbouw Motip-Dupli

Motip-Dupli wilde graag een uitbreiding van haar opslagmogelijkheden voor de vestiging in Wolvega. Daarvoor werd grond aangekocht vlakbij de bestaande fabriek in Wolvega.We zijn er erg trots op dat we deze grote klus mogen klaren voor onze klant Motip-Dupli. Een stuk vertrouwen wat we in de loop van onze samenwerking hebben opgebouwd resulteert in het hoofdaannemerschap van deze nieuwbouw.
Geinteresseerd in de mogelijkheden voor u? Neem even contact met ons op.

Privacy settings