Nieuwbouw

Voor nieuwbouwprojecten kunnen we, eventueel samen met een architect, uw plannen op maat vormgeven. Natuurlijk verzorgen we de gehele bouw van begin tot eind. Van vergunningaanvraag tot aan eindcontroles; A van der Wal BV regelt het!


Dagpauwoog impressie

Ons laatste nieuwbouw project: Wonen in de Lindewijk is meer dan genieten

Fietsen, wandelen, zwemmen en varen. Scholen, kinderopvang, winkels en uitvalswegen vlakbij. Een woonwijk waar werkelijk álles om de hoek ligt, is de Lindewijk. De waterrijke, groene vlinderwijk ligt aan de rand van de natuur, met alle voorzieningen die je dagelijks nodig hebt binnen handbereik. De Lindewijk heet ook wel vlinderwijk omdat de straten een vlindernaam hebben. De vele bomen, planten en (vlinder)struiken in de wijk, trekken ook nog eens veel vlinders en vogels aan. Dat is genieten vanaf de voordeur! In het hart van deze vrolijke wijk, aan de Dagpauwoog, bouwen wij vier woningen.

Twee vrijstaande en twee halfvrijstaande huizen. Modern van uitstraling en uiteraard van alle gemakken voorzien. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de 1e verdieping. Voorzien van tien zonnepanelen en een luchtwater-warmtepomp. De woningen worden gasloos opgeleverd en zijn gereed voor de toekomst. De Lindewijk is een unieke wijk. Aan de ene kant grenst de woonwijk aan natuur en water. Wandelend, fietsend, met de kano of boot waan je je binnen enkele minuten helemaal vrij in de natuur. Aan de andere kant van de wijk ben je snel op uitvalswegen, in het gezellige winkelcentrum of bij scholen en het station.

Deze woningen zijn naar volle tevredenheid van onze kopers opgeleverd! (Bekijk de folder)

 

Samenwerking in 'Woonteam-Nederland'

We werken ook samen met collega aannemers in Woonteam woonteam, een samenwerkingsverband waarbij we gebruik maken van elkaars kennis en ervaringen. Een voorbeeld van wat daarin allemaal mogelijk is:

Brussel 01 Dublin Glasgow 01
Montreal 01 Moskou Peking 01
Porto 02 Rome 01 uitgebr Rome 02 uitgebr
 Stockholm 01  Turijn 01 licht  Wembley

Kijk ook maar eens op www.woonteam.nl


Nieuwbouw Lindewijk

"Iets anders dan anders.", de opdracht van deze familie was geen standaardklus, maar een uitdaging waarin allerlei nieuwe technieken zijn toegepast. Het resultaat is te bewonderen in de Lindewijk in Wolvega. Samen met de opdrachtgever zijn we hier best trots op.

schraa05schraa03schraa04

Een sfeerbeeld:
 


 Nieuwbouw Motip-Dupli

Motip-Dupli wilde graag een uitbreiding van haar opslagmogelijkheden voor de vestiging in Wolvega. Daarvoor werd grond aangekocht vlakbij de bestaande fabriek in Wolvega.We zijn er erg trots op dat we deze grote klus mogen klaren voor onze klant Motip-Dupli. Een stuk vertrouwen wat we in de loop van onze samenwerking hebben opgebouwd resulteert in het hoofdaannemerschap van deze nieuwbouw.


Wagnerstraat

Aan de Wagnerstraat hebben we met collega aannemer Heida een project gedaan waarbij 2 onder 1 kapwoningen gemaakt zijn. Deze huizen zijn comfortabel, ruim en modern. Ook de ruimte om de huizen is riant.

Er worden tegenwoordig strenge eisen aan woningen gesteld op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Deze woningen voldoen aan alle normen. De bewoners besparen hierdoor veel geld op lange termijn.

Wagnerstraat 2 onder 1 kap


Vrijstaande woningen De Meenthe

Aan De Meenthe hebben we deze vrijstaande woningen gezet. Deze woningen zijn onder architectuur gebouwd en voldoen aan de hedendaagse eisen en wensen.

Meenthe


Geinteresseerd in de mogelijkheden voor u? Neem even contact met ons op.

Privacy settings