Onderhoud

Elke pand heeft onderhoud nodig, het liefst preventief, soms achterstallig. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we voor elk onderhoudsprobleem een oplossing kunnen bieden.


Upgrading

Een gebouw, zoals een woning of bedrijfspand, is vaak duurzaam genoeg om het een lange tijd uit te houden. Maar is het uiterlijk wellicht wat gedateerd geraakt. Met wat cosmetische aanpassingen hier en daar kunt u uw pand er weer tip top uit laten zien. Een mooi voorbeeld is de nieuwe gevelbeplating bij Motip. Deze past nu weer helemaal bij de huisstijl van Motip.


Updating

 Een ander mooi project was de make-over van de pastorie aan de Kerkstraat:

pastorie01 pastorie02


Seriematig onderhoud / renovatie

Voor onze klant 'Woningstichting Weststellingwerf' hebben we al veel seriematige woningverbeteringprojecten gedaan. Daarbij werken we als hoofdaannemer samen met lokale bedrijven en aanbieders. Op deze manier kunnen we een hoge kwaliteit garanderen omdat we de gehele keten kennen.

In ons project aan de Rossinistraat in Wolvega hebben we de woningen prachtig up-to-date gebracht: Isolatie, nieuwe badkamers, open keukens. Weer helemaal mooi!

Mooi filmpje :

 


 Brede inzetbaarheid

Personeel Omdat mijn medewerkers ruime ervaring hebben in een breed spectrum aan werkzaamheden, technieken en materialen kunnen we elke opdracht aan. Ik ben trots op het vakmanschap van mijn mensen!Hier in de buurt vinden we nog veel oude bouwstijlen en materialen, om dit te onderhouden is dat vakmanschap nodig. Hiervoor bent u bij A. van der Wal BV aan het juiste adres!

Heeft u een onderhoudsklus, vraag ons om een advies op maat. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Privacy settings