Nieuws

Nul op de meter - ook wat voor jou?

nulopdemeter

Vanaf 1 juni 2016 kunnen woningeigenaren in de provincie Fryslân subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen met als doel de woning naar het niveau ‘Nul op de Meter’ te brengen. De provincie Fryslân heeft voor deze regeling € 450.000,- beschikbaar gesteld.

Klik HIER om de website te openen


Hier vind je een overzicht van onze laatste projecten:


Dak vervanging boerderij Ter Idzard

Dit betreft een project voor het renoveren van het boerderijdak in Ter Idzard.
De staat van het bestaande dak was zo slecht dat door de opdrachtgever besloten was om het bestaande dak te vervangen. In eerste instantie zouden de bestaande dakpannen herplaatst worden , maar op advies van ons is besloten om deze ook te vervangen.
Van de bestaande constructie is de bestaande draagconstructie , het vierkant , blijven bestaan. De muren waren in de loop der jaren al een keer vervangen. Voor onze werknemers was dit een enorme uitdaging omdat eigenlijk niets recht of haaks of maatvast was. Uiteindelijk is het prima gelukt om weer een mooi en strak dak te krijgen!

dakteridzard01dakteridzard2teridzard3teridzard5teridzard6teridzard7teridzard8teridzard10


Uitbreiding Fit and Fun Plaza

voor Fit en fun plaza hebben wij samen met bouwbedrijf Koning een doorloop van het bestaande pand naar het naast gelegen pand gerealiseerd. In dit pand is een lasergamehal gemaakt.  Deze doorgang is ter plaatse ingemeten en gemaakt door Brovicon staalbouw. De moeilijkheid zat hem erin om de verschillende vloer nivo's op elkaar te laten aansluiten.
Verder is de lasergamehal zo verbouwd dat hij voldoet aan de nu geldende eisen, en dan met name de brandwerendheid.

fitandfun01fitandfun02fitandfun03fitandfun04


Isolatie Dak

Voor een klant die zijn huis wat beter geisoleerd wilde hebben, hebben wij een steiger gebouwd, dakpannen verwijderd , isolatie aangebracht en bestaande dakpannen weer herplaatst. Dit is in ca 3 dagen uitgevoerd.

dakisola1dakisola2dakisola3


Woninguitbreiding Noordwolde

Voor een klant aan de Rondgang in Noorwolde hebben wij de kamer uitgebreid met een aanbouw van ca 25 m. De aanbouw is gericht op de tuim met een schuifpui . welke omgezet is vanuit de bestaande gevel: Dit geeft een enorme leefruimte extra. De constructie is gebouwd op stalen buispalen van ca 11 meter. Voor deze methodiek is gekozen om een palenfundering te maken in een moeilijk bereikbare ruimte. Er is gekozen voor en gevelsteen met een andere kleur om een mooi contrast te geven met de bestaande woning

dakisola1dakisola2dakisola3 dakisola1dakisola2dakisola3

Privacy settings