Allround Timmerman

Wij zijn zoek naar een gedreven en ervaren allround timmerman om ons team te komen versterken. Als lokale speler in de bouwwereld, staan wij bekend om onze kwalitatief hoogstaande projecten in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Wat bieden we jou?

  • Competitief salaris: Jouw inzet en vaardigheden worden beloond met een salaris conform de CAO Bouw.
  • Uitdagende projecten: Je vindt bij ons een breed scala aan bouwprojecten die zorgen voor afwisseling en uitdaging in jouw werk.
  • Collegiale werksfeer: Je komt terecht in een ondersteunend team dat samenwerking en een positieve werksfeer hoog in het vaandel draagt.

Wie zoeken we?

  • Ervaren vakman: Je beschikt over aantoonbare en ruime ervaring in verschillende aspecten van het timmervak, waaronder nieuwbouw, verbouw en renovatie.
  • Zelfstandige teamspeler: Je bent iemand die niet alleen goed in teamverband werkt, maar ook zelfstandige taken met vertrouwen kan oppakken.
  • Technisch inzicht: Met jouw kennis van bouwmaterialen, constructies en bouwmethodes draag je bij aan de realisatie van technisch uitdagende projecten.
  • Rijbewijs BE: In bezit van rijbewijs BE en bij voorkeur woonachtig in Wolvega of omgeving om de lokale verbinding met projecten te versterken.

Interesse? Ben jij de timmerman die we zoeken en klaar om jouw carrière een nieuwe impuls te geven binnen ons bedrijf? Voor meer informatie over deze functie kun je direct contact opnemen met Alan van der Wal via 06 – 22 37 06 91 of 0561 – 61 30 80.

Solliciteren: Stuur jouw motivatie en cv naar alan@avanderwalbv.nl of per post naar Bouwbedrijf A. van der Wal BV, Oppers 3A, 8471 ZK Wolvega. We kijken uit naar jouw reactie en hopen je spoedig te mogen verwelkomen als een waardevolle aanvulling op ons team!

Scroll naar boven